Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doğal Bal Çeşitleri (11)
#1
Doğal bal çeşitleri, doğanın çeşitli bölgelerindeki farklı bitki örtüsünden elde edilen nektarlarla üretilir. Mesela çiçek balı, çeşitli çiçeklerin nektarıyla yapılan bir karışımdan oluşma ve hafif, çiçeksi bir lezzete sahiptir. Kestane balı, kestane ağaçlarının çiçeklerinden elde edilen yoğun aromasıyla bilinir. Manuka balı, Yeni Zelanda'da özel bir çiçekten gelen nektarla üretilir ve antibakteriyel özellikleriyle tanınır. Diğer bir örneği olan çam balı, çam ağaçlarının nektarı ile üretilmiş ve yoğun bir kıvama ve özelliklere sahip bir aroma profiline sahiptir. Bu farklı doğal çeşitlilik, hem lezzet hem de sağlık açısından zengin bir deneyim sunuyor.
manuka balı, kestane balı
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)