Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.

Username

Password

Search Forums

(Advanced Search)

Forum Statistics
» Members: 1
» Latest member: admin
» Forum threads: 5,010
» Forum posts: 5,010

Full Statistics

Online Users
There are currently 39 online users.
» 0 Member(s) | 39 Guest(s)

Latest Threads
En iyi Elazığ Dörtyol Tak...
Forum: My Forum
Last Post: admin
07-27-2025, 08:14 PM
» Replies: 0
» Views: 6
Terme oto kurtarma , Fats...
07-24-2025, 10:47 PM
» Views: 16
Terme oto kurtarma , Fats...
07-24-2025, 08:20 PM
» Views: 16
İzmir İç mimarlık ofisler...
07-22-2025, 08:31 PM
» Views: 15
hdd veri kurtarma , ssd v...
07-20-2025, 08:45 PM
» Views: 20
Sohbetlen ile Sohbet, Cha...
07-17-2025, 09:07 PM
» Views: 34
Edremit ilaçlama , Ayvalı...
07-17-2025, 08:51 PM
» Views: 35
Bursa Arçelik buzdolap ta...
07-17-2025, 11:13 AM
» Views: 31
Otonun En iyi Keyifleriyl...
07-16-2025, 09:24 PM
» Views: 31
Birin En Keyifli Oyunlari...
07-16-2025, 08:55 PM
» Views: 30

konuşan maymun , maymun şarkısı
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:36 PM - Forum: My Forum - No Replies

Konuşan Maymun Şarkısı - Türkçe Çocuk Şarkıları Kanalı
Şarkı ve resimlere konu olan konuşan maymun şarkısı çocukların ve bebeklerin en güzel sembolüdür. Pek çok sembolik adının olmasının yanı sıra bir de hikâyesi vardır. Maymunlar güneşte veya karların arasında görünmekte olan en nadide hayvanlar arasında yer almaktadır.
Konuşan maymun şarkısı sözleri
Dün sokakta dolaşırkenÇok güzel bir maymun gördümDün sokakta dolaşırkenKonuşan bir maymun gördüm
Maymun birden bana baktıDedi hadi oynayalımMaymun birden bana baktıDedi hadi oynayalım
Eğer bana inanmazsanDarılırım ben de sanaEğer bana inanmazsanDarılırım ben de sana
Peki tamam inanmadınGel o zaman oynayalımPeki tamam inanmadınGel o zaman oynayalım
Dün sokakta dolaşırkenBenekli bir inek gördümDün sokakta dolaşırkenKonuşan bir inekli gördüm
İnek birden bana baktıDedi hadi oynayalımİnek birden bana baktıDedi hadi oynayalım
Eğer bana inanmazsanDarılırım ben de sanaEğer bana inanmazsanDarılırım ben de sana
Peki tamam inanmadınGel o zaman oynayalımPeki tamam inanmadınGel o zaman oynayalım

Bolca güzel vakitler dileklerimizle.

Print this item

konuşan ayı , konuşan kedi
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:30 PM - Forum: My Forum - No Replies

Konuşan Ayı Şarkısı & Konuşan Bir Kedi Eğlenceli Çocuk Şarkıları
Tüm çocuklara merhaba:Bu sayfamızda sizlere konuşan ayı şarkısı 3d animasyonlu bir versiyonunu sizler için özenle yaptık. Bu çizgi filmin 2 versiyonundan diğeri konuşan kedi şarkısı olmaktadır. Herkese iyi eğlenceler.
Dün sokakta dolaşırkenKocaman bir ayı gördümDün sokakta dolaşırkenKonuşan bir ayı gördüm
Ayı birden bana baktıDedi hadi oynayalımAyı birden bana baktıDedi hadi oynayalım
Dün sokakta dolaşırkenBembeyaz bir kedi gördümDün sokakta dolaşırkenKonuşan bir kedi gördüm
Kedi birden bana baktıDedi hadi oynayalımKedi birden bana baktıDedi hadi oynayalım
Peki tamam inanmadınGel o zaman oynayalımPeki tamam inanmadınGel o zaman oy-naaa-yaaa-lııım

Gerçek bir hikaye olmayan konuşan ayı şarkısı bizlerin çocukları için muhteşem bir konuşan kedi şarkısı ile birleştirip çok güzel bir versiyonunu hazırladık. Bizi takip etmeyi unutmayın lütfen.

Print this item

karpuzu seviyorsan alkışla , seviyorsan alkışla
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:27 PM - Forum: My Forum - No Replies

Armutu seviyorsan alkışlaElmayı armutu armutu elmayıSeviyorsan hep alkışla
Karpuzu seviyorsan alkışlaKavunu seviyorsan alkışlaKarpuzu kavunu kavunu karpuzuSeviyorsan hep alkışla
Çileği seviyorsan alkışlaKirazı seviyorsan alkışlaÇileği kirazı kirazı çileğiSeviyorsan hep alkışla
İnciri seviyorsan alkışlaÜzümü seviyorsan alkışlaİnciri üzümü üzümü inciriSeviyorsan hep alkışla
Eriği seviyorsan alkışlaAyvayı seviyorsan alkışlaEriği ayvayı ayvayı eriğiSeviyorsan hep alkışla
Vişneyi seviyorsan alkışlaMangoyu seviyorsan alkışlaVişneyi Mangoyu Mangoyu VişneyiSeviyorsan hep alkışla.

Çocukların çok sevdiği diğer şarkılarımızı da dinlemek istermisiniz. Aşağıda ki bağlantılardan diğer alkış ve meyveleri öğreten şarkılarımıza ulaşabilirsiniz. Birbirinden güzel şarkılarımızın olduğunu biliyorsunuzdur umarım.

Print this item

karpuz adam , çilek adam
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:23 PM - Forum: My Forum - No Replies

Karpuz Adam Şip Şap Şop - Çok Sevilen Çocuk Şarkısı
Çok beğendiğiniz çocuk şarkıları kategorisinden esinlenerek ünlü ceviz adam şarkısının meyvelerle dolu olan yeni şarkımızdır. Çocuklar hem eğleniyor hem de eğlenceli şekilde meyveleri öğreniyor. Yeni karpuz adam şip şap şap ile çilek adam kavun kiraz elma armut gibi sevdiğimiz şarkısı sizlerle birlikte karaoke tarzında hazırlanmıştır. Şimdi çocuklarda bizimle ayrıca ailesiyle beraber söyleyecek şekildedir.
Karpuz adam şip şap şopBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahKarpuz adam gitti vah vah vah
Elma adam şip şap şopBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahElma adam gitti vah vah vah
Armut adam şip şap şupBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahErik adam gitti vah vah vah
Kiraz Adam şip şap şupBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahKiraz Adam gitti vah vah vah
Çilek adam şip şap şopBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahÇilek adam gitti vah vah vah

Kavun adam şip şap şopBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahKavun adam gitti vah vah vah

Print this item

karga ile tilki , tilki masalı
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:19 PM - Forum: My Forum - No Replies

hayvanlarının arasındaki komik macerayı hep birlikte izleyip eğlenelim!
Bir gün bir hırsız karga.Ha ha ha haBir parça peynir çalmış.Ha ha ha ha
Konmuş bir dalda kalmış.Ha ha ha haEtrafı seyre dalmış.Ha ha ha ha
Oradan geçen bir tilki.Ha ha ha haŞen sesinle öt demiş.Ha ha ha ha
Hırsız karga gak demiş.Ha ha ha haPeyniri tilki yemiş.Ha ha ha ha
Bir gün hırsız bir karga.Hoh hoh hoh hooBir parça peynir çalmış.Hoh hoh hoh hoo

Bu karga ile tilki en önemli özelliği eğitici olmasının yanında tilki masalı olarak çok sevilen olmasıdır. Bestelenen şarkıların iki aşamalı değerlendirmeyle seçilmesi ve ikinci aşama değerlendirmesinin uygun yaş grubundan değişik bölgelerden seçilen çocuklardan oluşturulan jürilerle yapılıyor olmasıdır.

Print this item

kardan adam , kardan adam yapalım
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:13 PM - Forum: My Forum - No Replies

Kardan Adam Yapalım | En Güzel Çocuk Şarkıları
Kardan adam yapmak aslında çok basittir. Herkes yapabilir. Ama bazı püf noktalarını bilirsen, sen biraz daha güzelini yapabilirsin. Önce üç kartopu yapman gerek. Bunların biri büyük, biri orta boy, biri de küçük olacak. Elinde yaptığın elma kadar bir kartopunu karda yuvarlayarak istediğin kadar büyütebilirsin. Bu işi bir arkadaşınla birlikte kardan yapmak hem daha eğlenceli hem de daha kolay olur.
KARDAN ADAM YAPALIM
Haydi, gelin çocuklarKardan adam yapalımBurnuna havuç, gözüne kömürBaşına şapka takalım
Bir de atkı bulalımBoynuna şöyle saralımBurnuna havuç, gözüne kömürBaşına şapka takalım
İşte bu kardan adamNe de güzel bakıyorBurnuna havuç, gözüne kömürBaşına şapka takıyor

Haydi gelin çocuklar kardan adam yapalım şarkı sözlerini karaoke olarakta kullanabilirsiniz.

Print this item

implant diş fiyatları
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:10 PM - Forum: My Forum - No Replies

İmplant Fiyatları Nasıl Belirlenir?
Yapay vidalı diş cerrahi uygulama fiyatlarını her yıl Türk Diş Hekimleri Birliği belirler. Diş hekimleri birliği tarafından yayınlan implant diş tedavisi fiyatları, taban fiyatlar olarak klinikler tarafından baz alınır. Gerçek implant diş fiyatları tedaviyi yaptırdığınız kliniğe ve hekiminizin tecrübesine göre farklılık gösterir. Bir implant fiyatları belirlenirken şu maddeler göz önünde bulundurulur. Unutmayın implant tedavisi hayatınızda bir kere yapılacağı için implant diş tedavisini uygulayacak hekimin alanındaki uzmanlığı ve tecrübesi çok önemlidir. İyi bir klinik seçiminiz ömür boyu kullanabileceğimiz bir implant sağlar. Söz konusu ağız ve diş sağlığınız ise doğru bir seçimde bulunmanız implant tedavisi sonrası yaşayacağınız komplikasyonların önüne geçecektir.
İstanbul implant diş fiyatları listesindeki değişikliğinin sebeplerinden biri de implant uygulamasında tercih edilen markaları ve biyomateryallerdir. Aynı zamanda implant dışında kullanılması gereken greft ( kemik tozu) ve diğer biyomateryaller de fiyat farkının oluşmasında etkili rol oynamaktadır. Dişsiz boşluk için implant yapımında bu bölgede yeterli kemik desteği olmadığında, greft materyali kullanılarak bu alana kemik takviyesi yapılması gerekebilmektedir. Dolayısıyla greft ücreti de implant tedavi ücretine eklenmektedir.
Ayrıca implant üstüne gelecek olan dişin estetik kalitesi ve dişin hazırlanması aşamasında kullanılan laboratuvar yöntemleri de farklı maliyetler oluşturabilmektedir. Tercih edilen klinikte verilen hizmet ve randevu sistemi , personel niteliği, klinikte kullanılan diğer sarf malzemelerinin de maliyet olarak verilecek hizmete yansıması doğal bir durumdur.

Aslına bakacak olursak hastalarımıza genel tavsiyemiz implant diş fiyatları ile ilgili araştırma yaparken konusunda yetkin, yaptığı vakalar ve hasta ile olan iletişiminde güven veren iyi bir doktor bulmalarıdır. Çünkü, mesleğini aşk ile yapan bir doktor en iyi sonucu elde etmeyi kendine bir gaye olarak ortaya koyacaktır. İmplant genel olarak 18 yaşını doldurmuş ve çene ve yüz gelişimi tamamlanmış kişilerde kullanılabilen güvenli bir tedavi yöntemdir. Tedavi aşamasına geçilmeden önce ilk olarak kişinin çene röntgeni veya tomografi çekilmesi gerekir. Bu sayede yapılacak tedavinin hastanın çene yapısı için uygun olup olmadığı araştırılır. Bazı durumlarda kemik dokusu genetik sebeplere bağlı olarak çok yetersiz veya beklenenden daha kalın olabilir. Yine diş ve diş etlerinde gerçekleşen kimi iltihaplar kemik dokusu üzerinde eksilmeye yol açabilir.

Print this item

hurma adam şip şap şop
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:06 PM - Forum: My Forum - No Replies

Hurma Adam Şip Şap Şop - Meyveleri Sevdiren Çocuk Şarkıları
Hurma adam sip sap sop çocuk şarkısı aynı mükemmel ceviz adam çizgi filmi gibi olan müziğimizi seveceğinize eminiz. Hurma bitkisi, sıcağı ve güneşi sever, soğuktan hoşlanmaz. Türkiye'de Akdeniz ikliminin olduğu yerlerde yetişir. Kuvvetli ve dengeli bir gübrelemeye gereksinim duyar.
Hurma adam şip şap şopBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahHurma adam gitti vah vah vah
Ananas adam şip şap şopBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahAnanas adam gitti vah vah vah
Böğürtlen adam şip şap şupBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahBöğürtlen adam gitti vah vah vah
Nektarin Adam şip şap şupBurnu uzun lü lü lüSaçları rüzgar vu vu vuKaşları keman gıy gıy gıyKarnı davul güm güm gümBize güler hah hah hahNektarin Adam gitti vah vah vah

Azot, fosfor, potasyum, demir gibi besin maddelerine ek olarak bol miktarda magnezyum, çinko, mangenez ve az miktarda da bakır ve bor gereksinimi vardır. Hurma şarkısı genel olarak çocuklara hurmayı sevdirmek için yazılmıştır.

Print this item

elifin kedisi
Posted by: admin - 10-22-2022, 09:02 PM - Forum: My Forum - No Replies

Elifin Kedisi Var - Onun Adı L-i-n-d-a
Elifin kedisi var, onun adı Linda. İngilizce şarkılardan biri olan Bingo müziğinden uyarlanan bu eğlenceli çocuk şarkısını Elif eşliğinde güzel bir animasyon yaparak sizlerin eğlenmesi için yaptık. Ayrıca bu şarkımız çocuk eğitici müzik olarakta çok iyi bir şekilde harfleri ezberletip cümle kurmasını öğretmektedir.
Elifin bir kedisi var,Onun Adı LindaL-İ-N-D-AL-İ-N-D-AL-İ-N-D-AOnun adı Linda
Elifin bir kedisi varOnun Adı Linda#-İ-N-D-A#-İ-N-D-A#-İ-N-D-AOnun adı Linda
Elifin bir kedisi var,Onun Adı Linda#-#-N-D-A#-#-N-D-A#-#-N-D-AOnun adı Linda
Elifin bir kedisi varOnun Adı Linda#-#-#-D-A#-#-#-D-A#-#-#-D-AOnun adı Linda

Elifin bir kedisi var,Onun Adı Linda#-#-#-#-A#-#-#-#-A#-#-#-#-AOnun adı Linda

Print this item

elif ablanın çiftliği , elif ablanın bir çiftliği var
Posted by: admin - 10-22-2022, 08:59 PM - Forum: My Forum - No Replies

Elif ablanın çiftliği sevilen çocuk şarkıları kanalımızda sürekli güncel haliyle sizlere sunuyoruz. Türkiye'de en sevilen eğlenceli bebek müzikleri dinleyebilir, eğitici çocuk tekerlemeleri bulabilir hem dinlerken eğlenip ve öğretici videoları izleyerek çocuğunuzun gelişimine katkı sağlayabilirsiniz.
Elif ablanın bir çiftliği var yeni versiyonuyla şimdi sizlerle. Karaoke tadında dinleyerek her zaman eşlik edebilirsiniz.
Elif ablanın bir çiftliği varÇiftliğinde katırları varAooii Aooii diye bağırırÇiftliğinde Elif ablanın
Elif ablanin bir ciftligi varÇiftliğinde köpekleri varHav hav diye bağırırÇiftliğinde Elif ablanın
Elif ablanın bir çiftliği varÇiftliğinde civcivleri varcik cik diye bağırırÇiftliğinde Elif ablanın
Elif ablanın bir çiftliği varÇiftliğinde koyunları varMee meee diye bağırırÇiftiliğinde Elif ablanın
Elif ablanın bir çiftliği varÇiftliğinde bizonları varMooü moüü diye bağırırÇiftliğinde Elif ablanın

Elif ablanın bir çiftliği varÇiftliğinde lamaları varIıyy ıııyy diye bağırırÇiftliğinde Elif ablanın

Print this item