Welcome, Guest |
You have to register before you can post on our site.
|
Forum Statistics |
» Members: 1
» Latest member: admin
» Forum threads: 5,010
» Forum posts: 5,010
Full Statistics
|
Online Users |
There are currently 35 online users. » 0 Member(s) | 35 Guest(s)
|
Latest Threads |
En iyi Elazığ Dörtyol Tak...
Forum: My Forum
Last Post: admin
07-27-2025, 08:14 PM
» Replies: 0
» Views: 4
|
Terme oto kurtarma , Fats...
07-24-2025, 10:47 PM
» Views: 16
|
Terme oto kurtarma , Fats...
07-24-2025, 08:20 PM
» Views: 16
|
İzmir İç mimarlık ofisler...
07-22-2025, 08:31 PM
» Views: 15
|
hdd veri kurtarma , ssd v...
07-20-2025, 08:45 PM
» Views: 19
|
Sohbetlen ile Sohbet, Cha...
07-17-2025, 09:07 PM
» Views: 34
|
Edremit ilaçlama , Ayvalı...
07-17-2025, 08:51 PM
» Views: 33
|
Bursa Arçelik buzdolap ta...
07-17-2025, 11:13 AM
» Views: 30
|
Otonun En iyi Keyifleriyl...
07-16-2025, 09:24 PM
» Views: 31
|
Birin En Keyifli Oyunlari...
07-16-2025, 08:55 PM
» Views: 30
|
|
|
beş küçük araba , 5 küçük araba |
Posted by: admin - 10-22-2022, 08:09 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Beş Küçük Araba Şarkısı - Sayıları Öğreten Bebek Şarkıları
İzleyediğiniz bu arabalı çizgi film kalitesinde 5 küçük araba olan bu çocuk şarkısını beğeneceğinize eminiz. Hem çocukları ve bebekleri eğlendiriyor hem de eğitici olan bu çizgi film çocuk şarkısını herkes çok seviyor.
Bir gün beş küçük arabaGidiyorlarmış yolda.Anne araba düt düt demiş.Dört araba geri gelmiş.
Bir gün dört küçük arabaGidiyorlarmış yolda.Anne araba düt düt demiş.Üç araba geri gelmiş.
Bir gün üç küçük arabaGidiyorlarmış yolda.Anne araba düt düt demiş.İki araba geri gelmiş.
Bir gün iki küçük arabaGidiyorlarmış yolda.Anne araba düt düt demiş.Bir araba geri gelmiş.
Bir gün bir küçük arabaGidiyormuş da yolda.Baba araba düt düt demiş.Beş araba geri gelmiş.
Şarkımız da beş küçük araba olup, anne arabaya şaka yapmak için bir süreliğine saklanırlar. Ama sonra anne araba üzülerek, küçük arabaları çağırdığında 5 küçük araba hemen annelerinin yanına gidiyor. Bu güzel araba şarkıları çocuklara sayıları beşe kadar saymayı öğretiyor hem de eğlendiriyor. Diğer bir açıklanması gereken durum da, bazı ezgilere ezgide değişiklik yapılmadan (istiyorum şarkısında olduğu gibi) birden fazla söz sayının olmasıdır.
|
|
|
beren ablanın çiftliği , beren ablanın bir çiftliği var |
Posted by: admin - 10-22-2022, 08:04 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Beren ablanın bir çiftliği var şarkısını dinleyip sevdiğiniz taktirde lütfen kanalımza abone olmayı ve beğenmeyi ihmal etmeyiniz.
Ali babanın çiftliği çocuk şarkısı kategorisindeki en popüler şarkılardan birisidir. Bu şarkımız da acaba hangi hayvanlar var. Yıllardır dillerden düşmeyen Ali babanın bir çiftliği var çocuklar için yapılmış en güzel şarkılardan birisidir. Biz ise yeni versiyonu ile sizlere Beren ablanın çiftliği müziğini yaptık.
Beren ablanın bir çiftliği varÇiftliğinde katırları varAooii Aooii diye bağırırÇiftliğinde Beren ablanın
Beren ablanin bir ciftligi varÇiftliğinde köpekleri varHav hav diye bağırırÇiftliğinde Beren ablanın
Elif ablanın bir çiftliği varÇiftliğinde civcivleri varcik cik diye bağırırÇiftliğinde Beren ablanın
|
|
|
benim adım kelebektir , kelebek şarkısı |
Posted by: admin - 10-22-2022, 08:01 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Günlerden bir gün yeşil bir vadinin içinde bir sürü kelebek yaşardı. Bu kelebekle neşe içinde cıvıl cıvıl kuşların arasında yaşarlarken uzaklardan gelen hayvanlar telaşlı bir şekilde dans edelim diye seslendiler.
Ormanda benim adım kelebektir diyen bir sürü kanatlı yaratık yaşardı ve dans etmesini çok iyi biliyorlardı. Tatlı bir çalılıkta şirin mi şirin şeker mi şeker bir renkli kelebek varmış. Bu kelebeğin ismi yokmuş.
Benim adım kelebektir işim gücüm eğlenmektir kelebek şarkısıKanatlarım tülden ipek, dolaşırım çiçek çiçek
Kon kon kelebek yaldızlı böcekAl işte sana bir gonca çiçek
Herkes tarafından sevilen bir kanatlı gillerdenmiş. yaprakların üstünde oynar ağaçları çok sever resimler yapar herkeste onu çok severmiş. Tabii kendi şarkısını yazınca herkes daha çok sevinmiş ve yazdığı şarkıya hemen güzel bir beste ayarlanmış.
|
|
|
bebek adam şarkısı , şip şap şop |
Posted by: admin - 10-22-2022, 07:58 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Bebek Adam Şip Şap Şop - Popüler Çocuk Şarkıları
Şimdi tüm çocuklar bebek adam şip şap şop şarkısını dinlemek için youtube çocuk kanalımıza geliyorlar. herkes için özellikle çocukların eğlenmesi için uğraşlar vererek yaptığımız çocuk müziklerini seveceğinize eminiz. bebek adam şarkısı
Çocukların yeteneklerinin gelişmesi bu şarkılara bağlıdır. maket adam şip şap şop ise en büyük hayali olan konuşma yeteneklerini hızlandırmaktadır.
Bebek Adam Şip Şap Şop,Saçı Rüzgar Vu Vu VuKaşı Keman Gıy Gıy GıyBurnu Uzun Lü Lü LüKarnı Davul Güm Güm GümBize Güler Hah Hah HahBebek Adam Gitti Vah Vah Vah
Maket Adam, Şip Şap ŞopSaçı Rüzgar Vu Vu VuKaşı Keman Gıy Gıy GıyBurnu Uzun Lü Lü LüKarnı Davul Güm Güm GümBize Güler Hah Hah HahMaket Adam Gitti Vah Vah Vah
Küçük Adam Şip Şap ŞopSaçı Rüzgar Vu Vu VuKaşı Keman Gıy Gıy GıyBurnu Uzun Lü Lü LüKarnı Davul Güm Güm GümBize Güler, Hah Hah HahKüçük Adam Gitti Vah Vah Vah
Minik Adam Şip Şap ŞopSaçı Rüzgar Vu Vu VuKaşı Keman Gıy Gıy GıyBurnu Uzun, Lü Lü LüKarnı Davul Güm Güm GümBize Güler Hah Hah HahMinik Adam Gitti Vah Vah Vah
Herkese iyi eğlenceler.
|
|
|
bakkal amca , bakkal amca şarkısı |
Posted by: admin - 10-22-2022, 07:47 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Bakkal Amca Şarkısı - Saymasını Öğrenelim Mojo Berry Türkçe Bebek Şarkısı
Bakkal amca şarkısı hakkında bilgiler
Bakkallar, bozulmadan saklanabilecek yarı taze veya konserve yiyecek maddelerini, çeşitli temizlik malzemelerini toptan ya da perakende satan bir tüccardır.
( video )
Toptancı bakkal amca, doğrudan doğruya üreticiden toplu miktarda aldıkları çeşitli yiyecek ve temizlik maddelerini perakendeci bakkallara satarlar. Böylece ticaret anlayışı olan bir bakkal, müşterilerinin hemen hemen bütün ihtiyaçlarını karşılamak ve çevrede iyi isim yapabilmek için, dükkânını temiz tutmak, daima taze ve kaliteli mal satmak, günlük listeler çıkararak eksilen malların yerine yenisini getirmek ve en önemlisi müşterilerine karşı anlayışlı, güleryüzlü olmak zorundadır. Her sokak arasında adım başı rastlanan küçük bakkal amca dükkanlarının yanı sıra, yiyecek ve temizlik maddelerinden kırtasiye malzemelerine, mutfak eşyalarına kadar her şeyin satıldığı büyük bakkal amca tezgahları da vardır; burada müşteriler, tekerlekli servis arabalarıyla dolaşıp istediklerini kendi elleriyle seçerler.
Bakkal amca şarkısı ile ilgili cümlelerBakkal, manav, ekmekçi, sütçü ve başkalarına da ödeme yapmalıyım.Jale'nin kocası bakkal alışverişinde her zaman yarım eder. Çünkü o yürümeyi zor bulur.Caddenin çaprazlama karşısında bir mahalle bakkalı var.Ali Mary'ye biraz bakkaliye malzemeleri satın alması için yardım etmek zorunda kalacağına karar verdi.Tom'un birkaç bakkal almak için yeterli parası vardı.Bu bakkal sadece organik gıda satıyor.
|
|
|
ay dede , ay dede şarkısı |
Posted by: admin - 10-22-2022, 07:43 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Ay Dede Senin Evin Nerede Şarkısı - Hareketli Çocuk Şarkıları
Ay dede deyimi genel olarak çocukluk döneminde kullanılan bir deyimdir. Ay dede dünyanın uydusu olan Ay’a verilmiş olan bir isimdir.
( video )
Ay dedenin anlamı Ay’dır. Ay’a ay dede denilmesinin bir nedeni Ay üzerinde yer alan siyah görünümlü lekelerin göz, ağız, burun var gibi görünmesinden dolayı bir insan yüzüne benzetilmesindendir.
Çok sevilen en popüler Türkçe çocuk şarkılarını bulabileceğiniz Mojo Berry kanalımıza buradan kolay bir şekilde abone olabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler.
- Ay dede ay dede senin evin nerede.- Hep yakın ol bize yıldız kalsın geride- Lay lala lay lala lara lara lara lay
- Her gece gökyüzü kapkaranlık oluyor- Dağlara kırlara bir sesizlik doluyor- Lay lala lay lara lara lara lara lay
Ay dede şarkısını beğendiyseniz abone olmayı lütfen ihmal etmeyiniz. İki veya daha fazla kelimeden oluşan deyimlerden biri de “ay dede” deyimidir. Ay dede deyimi genel olarak çocukluk döneminde öğrenilen ve cümle içerisinde kullanılan deyimlerden bir tanesidir. Bu deyimden yola çıkılmış ve ay dede şarkısı çocukların sevmesi için üretilmiştir.
|
|
|
araba , araba nerdesin |
Posted by: admin - 10-22-2022, 07:38 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Araba Nerdesin - En Güzel Çocuk Şarkıları
( video )
Çocuklar adına kullanılabilecek pek çok farklı şarkı bulunmaktadır. Bunların isimlerini ve sözlerini öğrenerek, eğlenceli bir şekilde onlarla vakit geçirebilir. Hem klasik hem de günümüz çağına ayak uydurmuş harika çocuk sözleri, birbirinden güzel melodisi eşliğinde değerlendirme imkanı tanımaktadır. Aynı zamanda çocuk şarkılarının isimlerini alarak, sözlerini öğrenmek suretiyle farklı platformlardan dinleyebilirsiniz.
Sarı araba Sarı araba nerdesin?Burdayım burdayım işte burdayım.
Mavi araba mavi araba nerdesin?Burdayım burdayım işte burdayım.
Pembe araba pembe araba nerdesin?Burdayım burdayım işte burdayım.
Kırmızı araba kırmızı araba nerdesin?Burdayım burdayım işte burdayım.
Yeşil araba yeşil araba nerdesin?Burdayım burdayım işte burdayım.
Turuncu araba turuncu araba nerdesin?Burdayım burdayım işte burdayım.
Turkuaz araba turkuaz araba nerdesin?Burdayım burdayım işte burdayım.
Beyaz araba beyaz araba nerdesin?Burdayım burdayım işte burdayım.
Siyah araba siyah araba nerdesin?Burdayım burdayım işte burdayım.
Gri araba gri araba nerdesin?Burdayım burdayım işte burdayım.
Mor araba mor araba nerdesin?Burdayım burdayım işte burdayım.
Kahverengi araba kahverengi araba nerdesin?Burdayım burdayım işte burdayım.
Benzer şarkılarımız; Diğer şarkılarımızı da dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.
Amacınıza uygun olarak çocuklar için değerlendirebileceğiniz en güzel şarkı sözleri, farkı seçenekler arasından tercih imkanı sunuyor. Hem okulda hem de evde ya da dışarıda çocuklarla söylenebilecek en güzel çocuk şarkı sözleri sizlerle.
|
|
|
anneni seviyorsan alkışla , seviyorsan alkışla |
Posted by: admin - 10-22-2022, 07:34 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Anneni Seviyorsan Alkışla - Abini Ablanı Babanı Seviyorsan Alkışla
Mükemmel çocuk şarkılarından biri olan Anneni Seviyorsan Alkışla - çocuk şarkısı için yeni bir animasyon hazırladık. Bu şarkı çocukların favorisi durumundadır. Çocuklara yakınlarımızı öğreten bu sevimli şarkının yepyeni bir versiyonunu yaptık.
( video )
Herkesi babasını çok sever, babanı seviyorsan alkışla cümlesinden yola çıkarak bu şarkıyı icat ettik. Tüm çocuklara iyi eğlenceler diliyoruz. Beğendiğiniz taktirde beğeni düğmesine tıklamayı lütfen unutmayınız.
Anneni seviyorsan alkışlaBabanı seviyorsan alkışlaAnneni babanı babanı anneniSeviyorsan hep alkışla
Abini seviyorsan alkışlaAblanı seviyorsan alkışlaAbini ablanı ablanı abiniSeviyorsan hep alkışla
Teyzeni seviyorsan alkışlaDayını seviyorsan alkışlaTeyzeni dayını dayını teyzeniSeviyorsan hep alkışla
Halanı seviyorsan alkışlaAmcanı seviyorsan alkışlaHalanı amcanı amcanı halanıSeviyorsan hep alkışla
Dedeni seviyorsan alkışlaNineni seviyorsan alkışlaDedeni nineni nineni dedeniSeviyorsan hep alkışla
|
|
|
annem bana bisiklet aldı , babam bana oyuncak aldı |
Posted by: admin - 10-22-2022, 07:17 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Annem Bana Bisiklet Aldı Şarkısı - Babam Bana Oyuncak Aldı Çocuk Şarkısı
Notaların seslendirilmesiyle müziğe ulaşılabildiği gibi annem bana bisiklet aldı şarkısının tiyatro ve edebiyatta da metnin anlamlandırılması ancak gereği gibi okunması ya da babam bana oyuncak aldı cümlesinin seslendirilmesiyle mümkündür.
( video )
Bir şiiri kuşkusuz herkes okuyabilir, bir romanı da öyle. Oysa başkasına seslendirme yoluyla aktarılmak durumunda olan yazılı metnin amacının anlaşılması için onun belirli özellikleri göz önünde tutularak seslendirilmesi gerekir. Bu görevi yerine göre, oyuncular, spikerler veya sunucular yerine getirirler.
Babam bana oyuncak aldı kutusu farklıydıAçtım baktım içinde bir robot vardıBen robotu çok severim bahçeye giderimOyun istediğimde bahçede gezerim
Babam bana bir top aldı kıpkırmızıydıHava ile şişirince mükemmel olduKırmızı topumu çok severim hep sektiririmHer gol attığımda çok sevinirim
Annem bana bir bebek aldı yanakları al aldıGözleri boncuk mavi saçları kumraldıBen bebeğimi çok severim şekerle beslerimGeceleri yatarken üstünü örterim
????? ???? ????? ???ı kumandalıydıDört tane tekerleği kapısı vardıBen arabamı çok severim onu sürerimSende yanıma otur haydi haydi gezelim
Babam bana bisiklet aldı rengi sarıydıÇok güzel bir selesi ve düdüğü vardıBen bisikleti çok severim onunla gezerimCanım istediğinde parklarda binerim
Şarkılardaki bu durum, özellikle annem bana bisiklet aldı gibi çocuk şarkılarının da vazgeçilmezidir. Bu nedenle, bu inceleme kapsamında yer alan şarkıların söz müzik uyumları açısından incelenmesine de gereklilik görülmüş ve aşağıdaki tablo ortaya çıkmıştır.
|
|
|
anne karnım acıktı |
Posted by: admin - 10-22-2022, 07:13 PM - Forum: My Forum
- No Replies
|
 |
Anne Karnım Acıktı - Mojo Berry Türkçe Eğlenceli Bebek Şarkısı
Çocukların gerçek anlamda çok sevdiği anne karnım acıktı şarkısı için tüm animasyonları yapan ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu şarkıyı siz çocuklara sunmaktan büyük gurur duymaktayım. Herkese özellikle çocuklara iyi seyirler diliyoruz.
( video )
Tüm çocukların klasiklerinden olan ''anne karnım acıktı'' şarkısını Beren & Elif çocuk şarkısı sunumuyla sizlere sergiliyoruz. Karaoke olarak söylenmesi çocukların çok hoşuna gidecek. Okul öncesi çocukları tarafından en sevilen çocuk şarkılarını animasyon videolar ile sizlerle buluşturuyoruz. Çok sevilen eğlenceli Türkçe çocuk müziklerini dileyin lütfen.
Anne karnım acıktıBaktım dolap açıktıLöp ettim koca pastayıFırlattım boş tabağıSeni gidi yaramazDolap açık olamazEkmek peynir yok muyduO zaman da karnın tokmuyduTok tok tokSana yemek yok
|
|
|
|